Airpods Pro hoesje luxe leer look – licht bruin lederen beschermcase

14.90

bol.com: Sound and visionbol.com: Sound and vision Bestel nu bij bol.com: Sound and vision
Artikelnummer: 7080700727181487 Categorie: Tag:

Beschrijving

Productbeschrijving
Bescherm je Airpods Pro optimaal met het dit leren hoesje.
Bescherm je Airpods Pro met het leren hoesje. De Apple Airpods Pro zijn dure in-ear koptelefoons en het is dus erg belangrijk om ze op de juiste manier te beschermen. Het leren hoesje is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het leren hoesje
Propere bescherming
Deze hoes is aan de binnenkant voorzien van een polycarbonaat frame. Hierin kan de Airpods Pro oplaadcase makkelijk ingeklikt worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de oplaadcase uit het hoesje valt.
Optimaal gebruiksgemak
De hoes is speciaal ontworpen voor de Airpods Pro. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet nodig om het lederen hoesje te verwijderen om de Airpods Pro oplaadcase op te laden via de lightning-aansluiting. Ook is er een opening voor de configuratieknop aan de achterzijde van de oplaadcase.
Perfecte pasvorm
De lederen hoes heeft geen invloed op de openingshoek van de Airpods Pro oplaadcase. Dit zorgt ervoor dat de oplaadcase ongestoord geopend kan worden en de Airpods Pro gemakkelijk eruit gehaald kunnen worden.
Riemclip
De hoes heeft een riemclip welke aan de achterzijde van het hoesje bevestigd kan worden. Hierdoor zijn je Airpods Pro makkelijk draagbaar en kun je er overal mee overweg. Perfect voor buitenactiviteiten zoals hardlopen, fietsen en reizen.
Een kwalitatief hoesje
Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Kenmerken hoes
• Geschikt voor de Apple Airpods Pro 1/2
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Perfecte pasvorm
• Inclusief de riemclip
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Inhoud
• lederen hoes voor Apple Airpods Pro