Airpod Case Transparant- Pikachu - Geschikt voor Apple Airpods

Airpod Case Transparant- Pikachu – Geschikt voor Apple Airpods

9.95

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 600752173125 Categorie: Tag:

Beschrijving

Jouw Airpods zijn natuurlijk best prijzig en je wil deze dan ook goed beschermen. Deze Airpods Case Cover kan jou helpen om ervoor te zorgen dat je Airpods heel blijven. Hiernaast kan je met het leuke opschrift aan iedereen laten merken dat het jouw Airpods zijn. Zo wordt verwarring voorkomen. Hiernaast blijft het hoesje van je Airpods schoon!
✔Goede Bescherming
Onze AirPods Case is vergeleken met andere siliconen AirPods Cases, gemaakt van premium pc-materiaal. Het heeft een sterker vermogen waardoor het je Airpods extra beschermen tegen vallen en stoten.
✔ Gemakkelijk Schoon Te Maken
Er komt helaas veel viezigheid tussen de scharnieren en oppervlaktes van je Airpods en dat is niet altijd fijn. Door de Case Cover wordt het hoesje van je Airpods niet snel vies en is het makkelijk schoon te houden. Dit zorgt ervoor dat jouw Airpods er altijd mooi uit blijven zien. Je hoeft alleen de Case voorzichtig met een doek of tissue af te vegen, voordat je de AirPods Case er omheen doet.
✔ Minimalistisch Ontwerp
De Apple Airpod-accessoire is transparant met een mooi lettertype op beide brede oppervlakken. Doordat de Case transparant is, wordt het originele, strakke ontwerp van de Apple AirPods niet bedekt.
✔ 100% Tevredenheid: We zullen er altijd voor zorgen dat de klant 100% tevreden is.
Laat jouw AirPods er leuk uit zien en bescherm ze tegen krassen, vallen en stoten met deze mooie Airpods Case Cover!