332IQ Draadloos 3-in-1 oplaadstation voor Apple iPhone, AirPods en Apple watch – Qi draadloze oplader

29.95

bol.com: Sound and visionbol.com: Sound and vision Bestel nu bij bol.com: Sound and vision
Artikelnummer: 7080700546720597 Categorie: Tag:

Beschrijving

Veilig | Makkelijk | Snel | Efficiënt | Dit oplaadstation is geschikt voor ✔ Apple ✔Samsung ✔Alle Qi apparaten en tast je batterij niet aan!
Let op: de 332IQ draadloze oplader wordt aangeboden door meerdere leveranciers. Bij aankoop van een 3-in-1 oplaadstation van Deal 4 Real kunnen we niet dezelfde kwaliteit garanderen.
Houdt hier rekening mee!
De standaardlevering van het 332IQ oplaadstation is exclusief de voedingskabels voor de AirPods en SmartWatch. Wil je toch liever de alles-in-een oplossing inclusief USB-kabels en adapters? Bekijk dan ons premium pakket!
Het begin De populariteit van SmartPhones, SmartWatches en AirPods neemt toe. Steeds meer mensen maken gebruik van meerdere mobiele apparaten die opgeladen moeten worden. Met als gevolg lange oplaadkabels, verschillende adapters, moeite bij het inpluggen van kleine stekkers en een rommelig bureau. Onze oplossing is een Qi draadloos 3-in-1 oplaadstation voor jouw Smartphone, Smart Watch, AirPods en de mogelijkheid om kabels makkelijk te verbergen!
Dus?
Worstel jij ook met lange snoeren en adapters en ben jij helemaal klaar met een rommelig bureau? Je bent niet de enige! Gelukkig hoeven we ons dankzij de hedendaagse Qi oplaad technologie nooit meer zorgen te maken. Met deze draadloze 3-in-1 oplader laad je al jouw devices veilig en snel tegelijk op. Daarnaast laadt dit slimme docking station al jouw apparaten op zonder de batterij aan te tasten! Met maar liefst drie verschillende oplaadpunten voor je iPhone, AirPods en Apple Watch is deze draadloze oplader speciaal ingericht voor Apple fans.
Ben jij niet alleen een Apple fan? No problem!
Ook andere Smartphones, Smartwatches en draadloze oordopjes die gebruik maken van Qi technologie zijn geschikt voor de 332IQ wireless charger. Het enige dat jij hoeft te doen is je apparaten op de lader te plaatsen en het opladen begint vanzelf. Snel, simpel en eenvoudig.
Wat is Qi?
Qi is de wereldwijde standaard voor draadloos opladen ontwikkelt door het Wireless Power Consortium (WPC). De Qi-standaard stelt kwaliteitseisen aan de implementatie van gebruiksvriendelijk draadloos opladen. De benaming komt uit de Aziatische cultuur en betekent “vitale energie”. Wanneer jouw apparaat een Qi logo bevat, werkt hij met onze draadloze oplader.
Toch even op een rijtje Deze draadloze oplader is geschikt voor de volgende SmartPhones:
iPhone: 8/X/XS/XR/11/11 pro/iPhone 12 pro
Samsung: S7/S7 Edge/S8/S9/S10/S10 Plus
Blackberry: Passport/PRIV/Z30
Asus: PadFone S
CASIO: G’z One Commando
Huawei: Mate 20 Pro/Mate RS Porsche Design/P30 Pro/Mate 30/Mate 30 Pro/ P40 Pro
LG: G2/G3/G6 ¹/G6 Plus ¹/G7/G7 ThinQ/Lucid 2/Lucid 3/Optimus F5/Optimus G Pro/Optimus It L-05E/Spectrum 2/Vu 2/Vu 3/V30/V30 Plus/V40 ThinQ/V50 ThinQ/V60 ThinQ
Werkt in combinatie met de volgende Apple watches:
Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 1
Apple Watch (first generation)
En is uiteraard geschikt voor de volgende Airpods:
Airpods 1
Airpods 2
Airpods pro
Wat kun jij verwachten?
✔️Oplaadplek voor jouw smartphone
✔️ Oplaadplek voor jouw Airpods
✔️ Oplaadplek voor jouw SmartWatch
✔️USB-C voor stroomtoevoer
✔️Engelstalige handleiding
⭕ (optioneel) een adapter
⭕ (optioneel) USB-kabels voor stroomtoevoer
❌ Kabel voor de smartwatch
Wat wij jou bieden!
☑️ Nooit meer last van losse kabels
☑️ Tegelijk jouw devices opladen
☑️Een batterijduur die lang meegaat
☑️ Strak design
☑️ Flexibel opbergbaar oplaadstation
☑️ Hoge kwaliteit ABS-materiaal
☑️ LED lichtjes
☑️ Magnetisch veld voor optimale koppeling
Efficiënt jouw apparaten opgeladen
Het continu inpluggen van kabels is verleden tijd met dit draadloze 3-in-1 oplaadstation. Het slimme design van dit docking station maakt hem geschikt voor al jouw apparaten. Door de handige technologie zijn alle devices binnen no-time opgeladen. Profiteer daarom snel van de voordelen die dit docking station met zich meebrengt!