3 in 1 Docking Station Oplaadstation Draadloos Qi voor Apple iPhone, Apple Watch en Apple Airpods – Met Ingebouwde Opladers van TechNow

69.95

bol.com: Mobile and tabletsbol.com: Mobile and tablets Bestel nu bij bol.com: Mobile and tablets
Artikelnummer: 7075901184948233 Categorie: Tag:

Beschrijving

De TechNow 3 in 1 Oplaadstation Docking Station voor Apple iPhone, Apple Watch en Airpods – Draadloze oplader Fast Charger Qi (ook voor Samsung Galaxy) is dé oplossing voor de vele opladers die nodig zijn om je accessoires op te laden. Hiermee is het namelijk mogelijk om je Apple Watch, Airpods en Smartphone allemaal tegelijk op te laden met slechts 1 oplader. Hier is ook maar 1 stopcontact voor nodig. Bekijk hieronder de voordelen van de TechNow 3 in 1 docking station oplader:
Smartphone, Apple Watch en Airpods
De 3 in 1 docking station maakt het mogelijk om al je accesoires tegelijk op te laden met slechts 1 oplader. Het is dus niet meer noodzakelijk om 3 opladers te gebruiken voor het opladen van deze accessoires.
Qi Wireless Fast Charge
De ingebouwde Qi Fast Charge kan worden gebruikt om je smartphone draadloos en ondersteund op te laden. Het draadloos laden ondersteund het opladen van alle Qi-compatibele smartphones, zoals de Apple iPhone 8 / 8 Plus / X / Xs / XR / XS Max. Ook merken als Samsung, Huawei en LG kunnen draadloos worden opgeladen.
Drie ingebouwde opladers
Deze TechNow dockingstation heeft, in tegenstelling tot andere dockingstation-houders, drie ingebouwde opladers. Dit gaat om 2 draadloze opladers, waarvan 1 geschikt is voor het opladen van je smartphone en 1 voor het opladen van je Apple Watch. Er is ook een Apple Lightning Male uitgang ingebouwd in de docking station welke geschikt is voor het opladen van je Airpods. Het gaat hier dus echt om een oplaadstation en niet om een dockingstationhouder. Voor het gebruik heb je dus geen lightning kabels of andere kabels nodig die je zelf in de dockingstation in moet brengen.
Een kwalitatief product
Bij het voelen, optillen en gebruiken van deze docking station wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het product materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Het product is gemaakt van ABS materiaal met een geoliede oppervlak, zodat de krasbestendigheid toeneemt. Het antislip-oppervlak aan de onderkant verhoogt de stabiliteit van de docking station.
Voordelen op een rij:
▶ 3 in 1 Oplaadstation voor Apple iPhone, Apple Watch en Airpods
▶ Geschikt voor alle Qi toestellen
▶ Fast Charge Qi Technologie
▶ Drie ingebouwde opladers
▶ Hoge kwaliteit ABS-materiaal met geoliede oppverlak
▶ Geen extra oplaadkabels nodig
Let op: Bij de levering wordt de dockingstation geleverd met de ingebouwde opladers + de voedingkabel. De USB-adapter is niet ingebrepen. Voor optimale oplaadprestaties wordt een Qualcomm 2.0 of 3.0 USB-adapter aangeraden.